De mogelijkheden bij Slegers Vloer- en Tegelwerken

Waarom zou u uw tegelproject laten realiseren door ons? Graag zetten we onze sterke punten op een rijtje.

Tegels laten zetten of dit zelf doen?
De deskundigheid staat bij Slegers Vloer- en tegelwerken hoog in het vaandel. Zo zijn er vandaag de dag nog maar weinig vakmensen actief die tegels in specie kunnen zetten. U kunt er ook voor kiezen om zelf de tegels te zetten als dat wellicht beter in het budget past. Graag schakelen we onze ervaring in om u van goed advies te kunnen voorzien. Voor aanvang van het bouwen van een zwembad kunnen we samen de technische aspecten van een project doornemen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en dat ze achteraf van hun zwembad kunnen genieten zonder zich zwaar misrekend te hebben.

Eerlijk en betrouwbaar
Bij Slegers Vloer- en tegelwerken krijgt u advies waar het bedrijf werkelijk achter staat. We weten waar we over praten en verstaan ons vak, het bewijs hiervan zijn onze certificaten en natuurlijk de vele foto’s die op de site te zien zijn. Neemt hierbij in uw achterhoofd dat alles wat u hier aan beeldmateriaal ziet, geheel door ons is verwezenlijkt.

Verantwoorde keuze
Een onderdeel van de vakbekwaamheid van Slegers Vloer- en Tegelwerken is dat wij met oog voor zorg onze opdrachten aannemen. We willen staan achter hetgeen waar we onze energie in steken. Voorafgaand aan een project maken wij een technisch doordachte afweging zodat risico’s en teleurstellingen tot een minimum worden beperkt.

Garantie voor tevredenheid
Onze jarenlange ervaring en de liefde voor het vak garanderen een goed resultaat. We zijn dan ook een erkend leerbedrijf voor het opleiden van professionele tegelwerkers. Klanten kunnen op ons vertrouwen omdat we onze afspraken nakomen. Daarom zijn we ook altijd beschikbaar voor u als u onze hulp nodig heeft.

Onze afnemers en opdrachten
Het soort klanten in ons bestand loopt sterk uiteen. Zo hebben we vloer- en tegelwerken verwezenlijkt in scholen, kantoorpanden, sporthallen en hotelkamers. Tevens behoort de renovatie en aanleg van diverse particuliere zwembaden tot onze pakket. Wat wij doorgaans realiseren zijn onder meer badkamers, douches, keukens, terrassen, whirlpools, therapiebaden en wedstrijdbaden.