Zwembad betegelen

Doorgaans hebben betegelde zwembaden een luxueuzere uitstraling dan bijvoorbeeld een polyester bad. Het betegelen van zwembaden beperkte zich voorheen voornamelijk tot binnenzwembaden, maar ook buitenbaden worden steeds vaker aangepakt. Daarnaast worden niet alleen nieuw geplaatste zwembaden betegeld, ook bestaande baden kunnen prima voorzien worden van (nieuwe) betegeling voor een vernieuwde en frisse look. Bij Slegers kunt u voor alle vormen van betegeling terecht.

Zwembaden betegelen is onze specialiteit

Slegers tegelwerken heeft al meer dan 15 jaar ervaring opgebouwd met het betegelen van zwembaden. Hierbij hebben we aan de meest uiteenlopende zwembaden mogen werken; binnen- en buitenzwembaden, jacuzzi's en bubbelbaden, groot en klein voor zowel particulieren als bedrijven in binnen- en buitenland.

U kunt bij ons alle kanten op qua vorm, materiaal en wijze van betegelen

Bij Slegers is nagenoeg alles mogelijk op het gebied van betegelen, zwembaden zijn hier geen uitzondering op. De vorm van de tegels, de materialen die we gebruiken en de wijze waarop we uw zwembad betegelen is helemaal naar wens met ons af te stemmen. Hierdoor is het mogelijk om uw zwembad een unieke uitstraling te geven. Denk bijvoorbeeld aan een aparte vormgeving, kleurrijke afwerkingen en het gebruik van mozaïektegels. Graag bespreken we samen met u de verschillende mogelijkheden, waarbij u kunt rekenen op professioneel en persoonlijk advies. Ook voor de volledige technische uitwerking bent u bij ons aan het goede adres.

Benieuwd naar hoe wij uw zwembad kunnen betegelen?

U kunt ons telefonisch bereiken op 0495 492399, of stuur ons een mail met uw vraag naar info@slegerstegelwerken.nl. U kunt ook altijd een kijkje komen nemen in onze showroom.